Proc pít
Proc pít

Vybíráme jen to nejlepší ovoce z celého světa

Proc pít

Obsahuje 100% přírodní suroviny

Proc pít

Díky okamžité přípravě v něm zůstává maximum zdravých látek

Proc pít

Dá tělu jen to, co potřebuje. Žádné zbytečné gramy navíc

Proc pít

Odplavuje stres a obnovuje životní vitalitu

Proc pít

Zbaví váš organizmus škodlivých látek

Proc pít

A hlavně výborně chutná!



Ovocné štávy na míru vašemu tělu | Fruitisimo.net


Novinky e-mailem

Chcete od nás dostávat aktuální novinky a ceníky? Přihlašte se k odběru.

Citrusovače


Upřesněte podkategorii:

Citrusovače pro domácí využití  | Citrusovače domácí využití Citrusovače pro profesionální využití  | Citrusovače profesionální využití

Nejprodávanější zboží kategorie Citrusovače


Ačkoliv citrusové šťávy obvykle lisujeme s ohledem na chuť, konzistenci a aroma, jejich velikou předností je především přínos pro naše zdraví.
V čerstvě vylisované šťávě se uchová až 95 % výživných látek z ovoce a zeleniny.
Šťáva z čerstvého ovoce nebo zeleniny tvoří důležitou složku dobře vyvážené stravy, neboť je snadno dostupným zdrojem vitaminů a minerálů. Rychle se vstřebává krevním systémem, a proto je to nejrychlejší způsob, jak může tělo získat živiny.
Šťáva z citrusových plodů je známá svým vysokým obsahem vitaminu C a preventivními účinky proti nachlazení a chřipce.
Čerstvě vylisovanou šťávu doporučujeme konzumovat ihned po jejím vylisování, neboť časem dochází ke ztrátě hodnotných vitaminů.

Nákup a skladování ovoce a zeleniny

* K lisování používejte vždy čerstvé ovoce.
* Vybírejte ovoce s pevnou, hladkou slupkou bez skvrn.
* Pro lisování jsou ideální pomeranče Valencia.
* Snadněji se Vám budou lisovat středně velké grapefruity, citrony a limetky.
* Ostatní citrusové plody, jako jsou mandarinky a pomela (zelené grapefruity),
mají malou výtěžnost šťávy.
* Citrusové plody můžete skladovat při pokojové teplotě na suchém místě.
* Z ovoce skladovaného při pokojové teplotě získáte více šťávy.