Proc pít
Proc pít

Vybíráme jen to nejlepší ovoce z celého světa

Proc pít

Obsahuje 100% přírodní suroviny

Proc pít

Díky okamžité přípravě v něm zůstává maximum zdravých látek

Proc pít

Dá tělu jen to, co potřebuje. Žádné zbytečné gramy navíc

Proc pít

Odplavuje stres a obnovuje životní vitalitu

Proc pít

Zbaví váš organizmus škodlivých látek

Proc pít

A hlavně výborně chutná!



Ovocné štávy na míru vašemu tělu | Fruitisimo.net


Novinky e-mailem

Chcete od nás dostávat aktuální novinky a ceníky? Přihlašte se k odběru.

Odštavňovače


Upřesněte podkategorii:

Odštavňovače pro domácnosti  | Odštavňovače domácí využití

Nejprodávanější zboží kategorie Odštavňovače


Příprava ovoce a zeleniny

  • Před odšťavňováním ovoce a zeleninu vždy omyjte.

  • Ke zpracování používejte vždy čerstvé ovoce a zeleninu.

  • Pokud chcete použít ovoce s pevnou nebo nepoživatelnou slupkou, např. mango, guava, melouny nebo ananas, před odšťavňováním je vždy oloupejte.

  • Některé druhy zeleniny, např. okurky, nemusíte před odšťavňováním loupat, záleží na tvrdosti slupky a vašich požadavcích

  • Veškeré ovoce s velkými, tvrdými semeny nebo peckami, např. nektarinky, broskve, manga, meruňky, švestky a třešně, musíte před odšťavňováním vypeckovat.

  • Před odšťavňováním zkontrolujte u zeleniny, jako je červená řepa, mrkev apod., že jste odstranili veškerou zeminu, zeleninu jste omyli a odstranili nať.

  • Před odšťavňováním zkontrolujte, že např. jahody a hrušky jsou odstopkované. V odšťavňovači můžete odšťavňovat i citrusové plody, ale nejdříve z nich musíte odstranit slupku a středy.

  • Aby nedošlo ke zhnědnutí jablečné šťávy, můžete do ní přidat trochu citronové šťávy



  • Hot Tip!
    Pomocí vašeho odšťavňovače připravíte i povzbuzující pomerančovou šťávu s pěnou.
    Před odšťavňováním stačí pomeranče jen oloupat a odstranit vlákna ze středu. Nejlepší
    je pomeranče před odšťavňováním vložit do chladničky.